tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kengät sanoo K K K ;) Muistakaa äänestää Seppo Lehto eduskuntaan 2019 eduskuntavaaleissa Pirkanmaalta, kiitos

Jokainen suomalainen elättäköön itsensä ilman erilaisten loisten elätysvelvollisuutta (puoluetukiaiset, matu- ja islaminvaasio, virkaloiset kunnissa valtiolla) 

Pirkanmaalta oikea yrittäjäystävällinen ja suomalaisuuden suosija Seppo Lehto eduskuntaan yrittäjäystävällistä lainsäädäntöä http://lehto-seppo-eduskuntaan.blogspot.fi 

Suomi suomalaisille, toiseus tukehtukoon paskaansa ilman minkäänlaisia avustusoperaatioita. 

Kusetukselle loppu eduskunnassa, europarlamentissa: Ei euroakaan erilaisiin matuinvaasiokoulutuksiin, syrjinnän edistämiseen (mm ilmaiset autokoulut, kurssit toiseuden edustajille, ilmaiset asunnot, parempi toimeentuloturva ymv).

Kehitysapumäärärahat nollattava.

Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa eduskuntaan elävää "Jeesus tulee" voimaperäistä vaikuttamista, missä risti olkoon vaikka palava eduskuntatalon pihassa avustuksellanne.

Kengät sanoo K K K ;) Muistakaa äänestää Seppo Lehto eduskuntaan 2019 eduskuntavaaleissa Pirkanmaalta, kiitos.

Älkäämme päästäkö Troyan tapaan "lahjahevosia" kusettamaan ja tuhoamaan yhteiskuntarauhaamme. Seurauksena vain kansakuntamme tuhonta, kuten kävi Troyassakin.

------------------
Oppikaamme että eurooppalaisen / suomalaisen matu- ja islaminvaasion takana vain kyrvänpuutteessa olevat rumat naiset ja kaltaisensa idiootit:


-------------------------------------
Lehto Seppo Tampere Pirkanmaa aito suomalaisena ihmisoikeusaktivistina eduskuntaan tuellanne 2019. Kiitos. Pro Patria.
https://lehto-seppo-eduskuntaan.blogspot.com

------------------------