maanantai 7. tammikuuta 2019

Arvon suomalainen isänmaan ystävä joka et hyväksy islam- ja matuinvaasioita, etkä aluemiehityksimme moskovan oblastin toimin kansakuntamme mädättämisenä


Arvon suomalainen isänmaan ystävä joka et hyväksy islam- ja matuinvaasioita, etkä aluemiehityksimme moskovan oblastin toimin kansakuntamme mädättämisenä

Humanisti valkoinen vaihtoehto historioitsija Lehto Seppo eduskuntaan. Tee tukitiimi puolesta Isänmaan asiamies Lehtoa tukemaan matkalla eduskuntaan 2019 eduskuntavaaleissa


Tamperelainen valkoisen Suomen Lehto Seppo eduskuntaan tuellanne eduskuntavaaleissa 2019. Tee tukitiimi ajoissa vastustamaan erialaisten pedofiilikulttien pääsyä maahamme ja maanosaamme:


Auta Seppo Lehtoa auttamaan suomalaisia ja puolustamaan oikeuksiamme "mustaa tulevaisuutta", islamisoittajiamme ja ryssittäjiämme vastaan = Suomi ehyeksi ja miehitetyt alueet takaisin kansakunnallemme!  

Somalien massamaahanmuutto Suomeen ja eurooppaan on perustunut koko ajan kusetukselle "pakolaisuudesta". Somaleilla hallussaan koko Itä-Afrikka Etiopian itäosia ja Keniankin rannikkoseutuja myöden. Myönnetyt kansalaisuudet voitaneen perua kuten USA:ssa on käytäntönä kun on havaittu että on ollut kusetuksesta kyse. Samoin siinä yhteydessä ko populaation palautus, sinne minne kuuluvatkin elämästä varoillamme. 

Kansakuntamme väestönvaihto on lakkautettava suunnitelmallisena kansanmurhanamme. Katso lisää blogista:
https://kansanmurha.blogspot.comErilaiset putinistit, ählämi- ja neekerivalheita uskovat ja niitä jakavat, sekä verovarojamme kuppaavat syökööt eritteitään sekä julistettakoon desantteina desantin kohtalolle.

Ottawan miinasopimus, siitä on irtaannuttava seuraavan vaalikauden aikana. Samoin Tarja Halosen omaisuus ja eläketulot ulosmitattava maanpetoksellisista toimistaan presidenttikaudellaan. Tarja Halonen on desantti, sen totesi kenraali Lauri Sutelakin:


-------------------
https://lehto-seppo-eduskuntaan.blogspot.com/
------------------------------------------